Ашвагандха
М'який заспокійливий засіб
Ашвагандха «Ашвагандха» – це дивовижна за своїми властивостями рослина, що займає одне з перших місць у «золотому ряду» лікарських трав, що виростають у Південно-Східній Азії. Це, володіючи широким спектром на людський організм, протягом багатьох тисячоліть застосовувалося аюрведичними цілителями як расаяна, тобто. рослина з вираженим омолоджуючим ефектом (адаптоген, тонік, анаболік, антиоксидант, ноотроп та імуномодулятор).
«Ашвагандха» використовується при слабкості і тканинної недостатності у дітей, людей похилого віку, людей, ослаблених хронічними хворобами, перевтомою, безсонням, що страждають нервовим виснаженням. «Ашвагандха» – одна з найкращих рослин для прояснення та харчування розуму, що заспокоює і сприяє глибокому сну без сновидінь. Вона сприяє відновленню гормональної системи, загоєнню тканин і може застосовуватися зовнішньо для лікування ран, виразок, наривів. Також в «Ашвагандху» знайдено природні антибіотики, що пригнічують розмноження гонококів, стафілококів, гемолітичного стрептокока та колібактерії. Деякі дослідники вказують на антивірусний ефект рослини. Можливо, це пов'язано з підвищенням активності неспецифічної ланки імунітету віталоїдами. «Ашвагандху» можна з успіхом застосовувати у комплексному лікуванні та профілактиці виразкової хвороби, патології печінки та порушень ліпідного обміну.
Рекомендації до вживання: може бути рекомендована для створення оптимальних дієтологічних умов для нормального функціонування нервової системи, для попередження психоемоційних навантажень, при загальному занепаді сил, перевтомі, нервовому виснаженні, м'язовій слабкості, безсонні, погіршенні пам'яті, статевій слабкості, безплідді, простаті передміхурової залози, полюціях, при розсіяному склерозі.
Форма випуску: капсули (60 капсул в упаковці).
Спосіб застосування: дорослим по 1-й капсулі 2 рази на день за 10-15 хвилин до їди.
ротивопоказання: П індивідуальна чутливість до компонентів, вагітність, період лактації.
Склад (кожна капсула містить екстракт): Withania somnifera (корінь ашвагандхи)
Термін придатності до споживання: 3 роки від дати виготовлення.